. Klemen Volontar

Letos v Celju ne bo erotičnega sejma sLOVErotika, bo pa konec novembra na celjskem sejmišču potekal Eroticland, kamor bo prišel med drugimi svetovni zvezdnik v filmih za odrasle Rocco Siffredi, iz ZDA bo pripotovala Veronica Aluv, manjkal ne bo niti dobro obdarjeni Franco Roccaforte. Odkar je bila storila nepreklicno blaznost, da se je poročila s Hrastom, je imela ponosno zavest, da se ni nikdar niti z željami, niti z mislimi, kaj šele s kakim dejanjem pregrešila proti dvojni obljubi, ki jo je bila storila v svojem srcu, da ostane do smrti zvesta svoji tajni ljubezni in da se do smrti ne bo nikdar pregrešila proti svojim zakonskim dolžnostim.
Pet čudakov v filmu tako hkrati z razkrivanjem enciklopedičnega znanja filmu razgalja tudi intimne podrobnosti svojih življenj zunaj kino dvoran, v prvi vrsti umetnost organizacijskih tehnik, s katerimi se lotevajo kompleksnih filmskih urnikov velemesta v iskanju popolnih filmov, filmskih kopij in projekcij.
Powderfinger, ki ga je Young napisal leta 1975 in posnel šele leta 1979, v letu Coppolove Apokalipse zdaj, zveni prav kot izgubljeni soundtrack Apokalipse zdaj, saj bi se, kot je pred 40 leti v reviji Rolling Stone namignil Paul Nelson, 22-letni mladenič, osamljeni, nemočni, naivni outsider, ki pripoveduje zgodbo tem, kako so ga - policaji z »bele barke« - ustrelili in ubili ( ja, narator je - tako kot v Wilderjevi noir klasiki Bulvar somraka - truplo!), zelo lepo podal tistemu slovitemu prizoru, v katerem ameriški helikopterji napadejo in demolirajo osamljeno, nemočno vietnamsko vasico, le da gre tu, v Youngovem štiklu, čistem nasprotju smrtne tišine, za - verjetno - južnjaško »svobodnjaško« družino, ki sredi divjine, v libertarni svobodi, daleč od ponorelega sveta (in zakonov, davkov ipd.), skrivaj in gverilsko kuha žganje (ali pa goji marihuano, kdo ve), dokler je ne doseže strašna roka represije, ki poskrbi, da se pred mladeničevimi očmi »stemni« in da njegov »obraz pljuskne po nebu«.
Akademija za likovno umetnost in oblikovanje Univerze v Ljubljani (UL ALUO) v sodelovanju z Mednarodnim grafičnim likovnim centrom (MGLC), Narodno in univerzitetno knjižnico (NUK), Kariernimi centri Univerze v Ljubljani in Goethe-Institutom med 18. in 22. februarjem 2019 organizira brezplačno petdnevno delavnico knjige umetnika z naslovom Razgrinjanje spomina, namenjeno študentkam in študentom UL ALUO.
Če ste pa bolj zbirateljske duše, pa si lahko za 59.99 € vzamete digitalno zbirateljsko izdajo ali fizično zbirateljsko izdajo za 89.99 €. Vse naštete ponudbe veljajo do 13. junija 2018, v kolikor pa si že lastite razširitev Morrowind, pa ob nakupu nadgradnje ne boste prejeli dodatne kopije.
Razpravo sestavljata dve knjigi: v prvi po kratkem predgovoru Ciceron takoj preide na pogovor prerokovanju in obstoju preroške zmožnosti, ki naj bi ga imel z mlajšim bratom Kvintom, in skozi njegova usta predstavi argumente, ki govorijo prerokovanju v prid, v drugi pa te iste argumente sistematično ovrže.
V obrazložitvi odlikovanja pa piše tudi: “Tomaž Ertl je tudi po uspešno končani akciji Sever sodeloval pri nadaljnjem osamosvajanju v Republiki Sloveniji vse do prvih parlamentarnih volitev v letu 1990, ko se je po imenovanju nove vlade Republike Slovenije konec leta upokojil.” In zdaj sprašujem predsednika republike in tudi vas, ki ste v tej dvorani, ali je zamolčanje informacij tem, da bodo razorožili slovensko teritorialno obrambo prispevek k nadaljnjemu osamosvajanju Republike Slovenije.
Svinčnika je bilo zunaj sedeža le kakšnih pet centimetrov, le toliko, da ga je spreten fant, ki se je usedel na stol na tisti strani, kjer je bil svinčnik, in s telesom in rokama objel naslonjalo ter se s pomočjo rok nekako privlekel do svinčnika, da ga je prijel z ustnicama ter se na enak način vrnil v izhodiščni položaj.
Pikim # 3
Opiniones Sobre La Copa Menstrual (Malas Y Buenas), Y Dudas Frecuentes
Fett Ass Cream Pie, Gratis Bilde Av Kvinners Rumpe Hull, Bruker Opplastede Videoer Av Porno,